Hej Kund

Alla relationer börjar med ett ”Hej”. Och eftersom vi tror att den bästa kommunikationen handlar om att skapa långsiktiga relationer med sina kunder, har vi startat Hej Kund Kommunikation.

Tim Svensson har sedan 1996, startat och drivit ett 10-tal IT-bolag. Fokus har varit e-handel och att hjälpa företag att öka sin försäljning med hjälp av Internet.

Under tiden med E-butik.se, som under åren 2002-2013 var en av Sveriges största e-handelsleverantörer, kom Tim i kontakt med närmare 5000 e-handelsföretag som använde sig av företagets tjänster. Där kunde han tydligt se behovet av ett nytt sätt för företagen att marknadsföra sig på.

Traditionell annonsering gav allt mindre resultat och behovet av att hitta nya kanaler och andra sätt att nå sin målgrupp var stort. Det mynnade 2017 ut i Hej Kund som hjälper företag att genom sina egna kanaler styra innehållet och skapa den mest effektiva marknadsföringen.

Erika Stenlund är fotograf, journalist och filmare som under de senaste 15 åren har arbetat på och frilansat för de största mediehusen i Sverige. För att nämna några uppdragsgivare; Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, Bonnier tidskrifter, Aller media, LRF media, Sydsvenskan och Scanpix.

Hon har sett hur medielandskapet har förändrats och hur möjligheterna för personer och företag att skapa sina egna attraktiva mediekanaler har exploderat de senaste åren. Det har under 2017 resulterat i starten av Hej Kund tillsammans med Tim Svensson.

Bolagsinformation:

Hej Kund är en del av Tim Svensson AB, orgnr: 559018-6671

Intresserad av samarbete?

Kontakta mig gärna så tittar vi på vad ett bra innehåll kan innebära för ditt företag!

Tim Svensson

Tim Svensson

tim@hejkund.se
072- 505 09 05

Intresserad av samarbete?

Kontakta mig gärna så tittar vi på vad ett bra innehåll kan innebära för ditt företag!

Tim Svensson

Tim Svensson

tim@hejkund.se
072- 505 09 05