Våra tjänster

Vi hjälper dig med alltifrån analys till att skapa och sprida ditt innehåll. Vi tror att du, genom att berätta och dela med dig av inspirerande innehåll som väcker känslor och engagerar, inte bara blir spridd, får lojala kunder och blir det självklara valet. Du skapar samtidigt den mest effektiva marknadsföringen!

Analys och strategi

Analys & strategi

För att kunna skapa rätt innehåll för rätt kanal och för rätt målgrupp behövs en strategi. Vi gör en analys av er befintliga målgrupp, tittar på er nuvarande kommunikation och arbetar fram förslag på relevant innehåll som skapar lojalitet, engagemang och spridning. Helt enkelt en strategi för innehåll som gör skillnad. Långsiktigt.

Skapande och genomförande

Skapande & genomförande

Det som är unikt och konkurrenskraftigt för ert företag är det som kan etablera er auktoritet på området. Vi hjälper er med storytelling genom filmer, artiklar, infografik eller med att skapa digital närvaro i form av bloggar, nyhetsbrev eller onlinemagasin. Det är värdefullt, relevant och snyggt innehåll som konverterar – och i slutändan ökar din försäljning.

Spridning och effekt

Spridning & effekt

Att ha ett bra innehåll är inte tillräckligt. Ni måste också få bra spridning, i rätt kanal – oavsett om det handlar om sociala kanaler, i nyhetsbrev, bloggar eller via er egen webb. Vi hjälper er också att återanvända innehållet i flera olika kanaler. En tilltalande design är också viktig eftersom det ökar konsumtionen och spridningen. Efter att innehållet är publicerat – mäter, analyserar och justerar vi sedan utfallet för att hela tiden kunna träffa rätt.

Intresserad av samarbete?

Kontakta mig gärna så tittar vi på vad ett bra innehåll kan innebära för ditt företag!

Tim Svensson

Tim Svensson

tim@hejkund.se
072- 505 09 05

Intresserad av samarbete?

Kontakta mig gärna så tittar vi på vad ett bra innehåll kan innebära för ditt företag!

Tim Svensson

Tim Svensson

tim@hejkund.se
072- 505 09 05